12.2.12

neden her rengi boyadım bir fıstık yeşili kaldı

hayatta hiç birşeyi tam ve sorunsuz yapmışlığım ya da başarmışlığım yok. elimi attığımı ya kuruturum ya da yarım bırakırım. tam ve doğru yaptığım tek şey işim ve tabii severek. onun dışında hiç bir şey yok. gerçekten :)

eğer yapmam gereken şeyi sevdiğim biri benden rica etmediyse kesinlikle yarım bırakırım. sıkılıyorum, bunalıyorum, maymun iştahlımıyım acaba bilemedim şimdi. yakıştıramadım da kendime. mesela yıllardır tek başıma tatile çıkmak istiyorum çok değil şöle 2 günlük felan ama sonra üşeniyorum, "amaaaaaaannn evde oturayım aynı şey" diyorum. aslında aynı şey değil hele yazın. ama aslında ben yalnız kalmayı sevmem hemde hiç, yanımda en az bir kişi olsun isterim hep ama çok özenirim yalnız kalmayı seven insanlara sanırım özendiğimden bende yapmak istiyorum ama iş gerçekleştirmeye gelince yemiyo yani:)
ama yakınlarımdan biri benden 1şey isterse yaparım, yapamıcaam birşeyse bile çalışırım yine yaparım:) toplam 3 defa kitap yazmaya başladım. öyle edebi bir kişiliğim olduğundan değil sadece anlatcak çok şeyim var o yüzden, ha neden yazmak istiyorum da anlatmıyorum. anlatıyorum aslında ama yeterli gelmiyor. en başarılı kitap denemem tam 7 sayfa:) bir ara yakın bir arkadaşımla yunanca kursuna başladık aman yarabbiiiii, ne işim var benim iş çıkışı derste birde sınav felan oluyoruz, evlerden ırak. 8 yıl üniversite okuyan insan olarak sınavlardan nekadar tiksindiğimi anlatmama hiç gerek yok. 8 yıl okumamın sebebi "hoca bana taktı" olsaydı keşke nerdeeeeeeee tam finallere çalışıyorum bi bakıyorum sıkılmışım offf benden kıymetlimi deyip sınava girmiyorum, hatta ruhum sıkılıyo diye okula gidip girmediğim sınavlar bile oldu:)
bu örnekler çoğaltılabilir hemde fazlasıyla demem odur ki her haltı becerdimde bir blok sayfam eksik kaldı, yakın zamanda bundan da sıkılırım yada belki sıkılmam zaten hiç anladığım şeyler değil bunlar bloğuda kaza bela zorlana zorlana yaptım yazı eklemek kolaymış allahtan bu da eksik kalmadı yaptım çok şükür bakalım başka neleri yarım bırakıcam. keşke yarım bırakamasam, keşke bana batsa yarım kalan şeyler ama nerdeeeeeeee bulaşık makinasının bile yarısını yerleştirip sıkılıp film izliyorum pöf.

4 yorum:

  1. ha ha ha...:) son zamanlarda okuduğum en trajikomik yazıydı...:) büyük bi kahkaha attım sayende, teşekkürler...(:

    YanıtlaSil
  2. arkadaşım relax relax. ne içiyon sen bu kadar yaa.sizin deyiminizle yanlızlık caan, yanlızlık güzel. ama kimse bilmiceyince daha güzel. dışarıya sosyal görünmekte fayda var.yanlızlığım benim en büyük ve en güvenli mağaram, inim. sende de ışık var ama bu yolda :))

    YanıtlaSil